Kaarsenactie Onze Lieve Vrouwe van Handel

In een jaar waarin de reguliere bedevaart helaas opnieuw niet kan doorgaan, illustreren wij met deze kaarsenactie de verbinding van de Valkenswaardse gemeenschap met Handel.

Met onderstaande bestelformulier kunt u een noveenkaars bestellen met daarop de afbeelding van Onze Lieve Vrouwe van Handel. Wij hopen dat de kaars kan dienen als teken van verbondenheid, troost en wenkend alternatief. De kaarsen zijn vanaf nu te koop voor eenieder die hier behoefte aan heeft en/of de bedevaart een warm hart toedraagt. U kunt de kaars(en) ophalen op zondag 13 juni 2021 bij de Nicolaaskerk.

In dit bijzondere jaar bieden wij als alternatief dat uw kaars brandt in de Nicolaaskerk. Dit zal gebeuren rondom het Handel weekend van 19 en 20 juni, waarbij de kaarsen 9 dagen zullen branden. Het zo gekoesterde gevoel van thuiskomen en vinden van warmte bij elkaar wordt hiermee vervuld. U heeft de mogelijkheid in de dagen rondom het Handel weekend, de Nicolaaskerk in alle rust te bezoeken en in het licht uw bezinning en kracht te vinden.

Wij danken u voor het ondersteunen van het Broederschap en het in stand houden van onze eeuwenoude traditie. Zeker ook in deze uitdagende tijden. De noveenkaarsen kosten € 5,00 per stuk.

Op het bestelformulier vindt u de volgende bestelopties en kunt u uw keuze aangeven:

  • 1. Noveenkaars(en) laten branden in de Nicolaaskerk vanaf 17 juni 2021
  • 2&3. Noveenkaars(en) ophalen bij de Nicolaaskerk op zondag 13 juni tussen 13.00 en 16.00 uur (voorkeur betaling per bank vooraf, contant ter plaatse is ook mogelijk)
  • 4. Noveenkaars(en) thuis bezorgen op zondag 13 juni tussen 13.00 en 16.00 uur

Uw bestelling en betaling, bij voorkeur per bank of QR code, dienen uiterlijk woensdag 9 juni 2021 door ons ontvangen te zijn. Als u gebruikt maakt van de QR code (let op: deze zijn voor keuze 1, 2 en 3 anders!) dan geldt deze per kaars en staat standaard op € 5,00. Bestelt u meerdere kaarsen, dan kunt u zelf het bedrag aanpassen.

Klik hier om het bestelformulier te downloaden.

Stuur het formulier daarna per e-mail naar info@handelseprocessie.nl of ons postadres (p.a. Zandbergstraat 12a, 5555 LB Valkenswaard). U kunt het formulier printen of digitaal invullen. Als u zorgt dat wij uw formulier én de betaling uiterlijk 9 juni 2021 ontvangen hebben, organiseren wij dit met zorg voor u.